vrijdag 13 april 2018

EMOTIONELE LAATSTE VOORJAARSKOERS, MET MICHAEL IN GEDACHTEN

De laatste wegwedstrijd van het klassieke voorjaar voor Veranda’s Willems – Crelan zit erop. De Brabantse Pijl stond woensdag volledig in het teken van Michael Goolaerts, #All4Goolie. Vanzelfsprekend was het een erg emotionele dag voor het hele team en kunnen we alleen maar trots zijn hoe onze renners samen kwamen om hun verloren maat te eren. De renners die niet reden steunden de renners die wel koersten en de staf in hun opdrachten. Zo hielp iedereen elkaar doorheen deze eerste moeilijke wedstrijd zonder Goolie.

De Brabantse Pijl was de laatste wedstrijd van het voorjaar voor ons team. Voor de Tro Bro Léon, die zondag gereden wordt, zullen we niet afreizen naar Frankrijk. De eerstvolgende koers voor onze Snipers wordt zo Eschborn-Frankfurt – Rund um den Finanzplatz op dinsdag 1 mei, na een rustperiode van tweeënhalf weken, een periode die ook noodzakelijk is om stil te staan bij het verlies van Goolie en om zijn familie en onze renners de tijd te gunnen dit te verwerken.

Wij danken intussen iedereen, organisaties, teams, (ex-)renners, vrienden, oud-collega’s, sponsors, partners, bonden en overheden voor de talrijke steunbetuigingen die wij intussen mochten ontvangen. Voor de komende dagen/weken kunnen we enkel nog vragen de rust en privacy van de familie en renners te respecteren in deze periode van rouw en verwerking.