maandag 21 augustus 2017

GP Zottegem

GP Zottegem

Bob De Cnodder: “Vorig jaar won Tim Merlier voor Timothy Dupont. Vandaag rijden ze beiden in onze ploeg en hebben we dus wel wat mogelijkheden om het goed uit te spelen vandaag. Het zal een kwestie zijn van attent te zijn en goed vooraan te zitten. Zowel Tim als Timothy zijn snel aan de meet dus kunnen we hen vandaag zeker uitspelen. Timothy won zondag de GP Jef Scherens, dus heeft zeker laten zien dat we op hem kunnen rekenen.

GP Zottegem

Reactie Bob De Cnodder na de wedstrijd: “Er reden vier vluchters weg waarna we enkele renners tempo lieten maken in het peloton. Zo liep de voorsprong van de vluchters nooit te hoog op. Tim Merlier (vorig jaar nog winnaar) kreeg twee maal af te rekenen met pech, waardoor hij niet kon meestrijden voor de zege. Aidis knapte op het einde van de wedstrijd nog werk op voor Timothy Dupont, die naar een vierde plaatst sprintte, maar desondanks teleurgesteld was dat hij niet ‘jumpte’ aan de meet. Anders had er misschien meer in gezeten.”

Tim Merlier:” Ik reed twee maal lek, waardoor ik niet kon meedoen voor winst. Ik had mij hier graag willen tonen, omdat ik hier vorig jaar won. Zondag wil ik me nog een laatste keer tonen in de Schaal Sels, voor dat ik weer het veld induik!

 

GP Zottegem

Uitslag;

4. Timothy Dupont

10. Aidis Kruopis

27. Tim Merlier

107. Stan Godrie