vrijdag 20 oktober 2017

Mathias De Witte tekent tweejarig contract!

Mathias De Witte is met zijn 24 jaar een jonge, beloftevolle renner. Hij liet afgelopen seizoen enkele veelbelovende resultaten optekenen en lijkt klaar om een volgende stap te zetten in zijn carrière. Die stap zet hij bij onze ploeg.

Mathias: “Ik kom bij Veranda’s Willems – Crelan terecht in een jonge, talentvolle ploeg. Toch zijn er enkele renners die al heel wat bereikt hebben in hun carrière en waar ik veel van kan leren. Afgelopen seizoen maakte ik kennis met het voorjaar, wat me enorm goed beviel. Ook de kortere etappekoersen is iets we me goed ligt. Het doel is om in beide disciplines stappen voorwaarts te zetten. Komend seizoen wil ik de kopmannen in deze ploeg zo goed mogelijk bijstaan en wil ik vooral ontdekken tot wat ik zelf allemaal in staat ben. Ik ben erop gebrand om me te laten zien volgend jaar.

Ook Nick Nuyens is ontzettend tevreden met de komst van Mathias.

Nick:” Mathias is een renner die de juiste drive en spirit heeft, wat heel belangrijk is om stappen voorwaarts te zetten in je carrière. Hij is een ‘bijter’ die op heel wat verschillende terreinen uit de voeten kan. Bovendien is hij iemand die met zijn beide voeten op de grond blijft en open staat om zo veel mogelijk bij te leren. Mathias is dus iemand die perfect in de filosofie van de ploeg past.

Mathias De Witte tekent tweejarig contract!