vrijdag 30 juni 2017

David Tanner tekent contract

Onze nieuwe aanwinst is David Tanner!

David Tanner tekent contract

David Tanner nieuwste aanwinst voor Veranda’s Willems – Crelan

Vanaf 1 juli verdedigt David Tanner, die een verleden heeft bij meerdere topploegen, de kleuren van Veranda’s Willems – Crelan. Hij timmerde hard aan de terugweg na een ongeval op training. Nick Nuyens is alvast opgetogen met zijn komst.

Nick Nuyens: “David had in september een zwaar ongeval op training maar werkte gedurende zeven maanden ontzettend hard aan zijn comeback. Hij is conditioneel klaar om terug op het hoogste niveau te strijden. David brengt heel wat ervaring met zich mee en kan op de zwaardere omlopen zeker zijn rol spelen. Dit maakt van hem een enorme aanwinst voor de ploeg.”

Ook David Tanner beseft dat dit een kans is om zichzelf opnieuw te tonen aan de buitenwereld. Hij kijkt er dan ook naar uit om het team te vervoegen.

David: “Na mijn ongeval werkte ik enorm hard om weer mooie prestaties te kunnen neerzetten. Mijn conditie is goed en ik voel dan ook dat ik klaar ben om me te mengen in de strijd. Ik ben Nick Nuyens en het team enorm dankbaar voor de kans die ze mij geven en wil hen dan ook bedanken met goede resultaten. Mijn ervaring kan een belangrijke rol spelen in de resterende wedstrijden. Als ik kijk naar de laatste wedstrijden van het team belooft het nog een mooi einde van het seizoen te worden!”