vrijdag 30 maart 2018

NIEUWE NEAPHARMA-DRINKBIDONS: 5 UNIEKE VERZAMELSTUKKEN

De nieuwe drinkbussen die onze voedingspartner Neapharma heeft laten maken voor onze renners zullen binnenkort gegeerde items zijn! Het gaat om vijf unieke ontwerpen met daarop telkens een karikatuur van vijf verschillende Veranda’s Willems-Crelan-renners. Wie vijf verschillende bidons heeft verzameld én laten signeren door de renner in kwestie, maakt ook nog eens kans op een mooie prijs van Neapharma!

5.000 nieuwe drinkbidons liet Neapharma, producent van sportvoeding, maken voor de renners van Veranda’s Willems – Crelan. Het gaat om een eenmalige oplage, een limited edition dus van 1.000 bidons per renner. De bidons zijn niet te koop, maar zullen gebruikt worden in de wegwedstrijden op Belgische bodem of dicht bij huis. Ze zijn dus enkel te verkrijgen voor supporters die er eentje kunnen bemachtigen tijdens (of net na) een wedstrijd langs de kant van de weg.

KRISTOF DE KEGEL (NEAPHARMA): "LEUK VOOR ALLE PARTIJEN"

Kristof De Kegel is performance coach bij Veranda’s Willems – Crelan en medezaakvoerder van Neapharma: “Bidons zijn altijd al collector’s items geweest binnen een ploeg. Wij wilden er nog iets extra aan toevoegen en de band tussen ploeg, voedingspartner en verzamelaars versterken. Dit is een leuk initiatief voor alle partijen.”

“Een uniek ontwerp voor elke renner was praktisch niet haalbaar. We kozen voor vijf uitgesproken profielen binnen het team: wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert, voormalig Belgisch kampioen Stijn Devolder en verder nog Zico Waeytens, Sean De Bie en aanvaller Dries De Bondt.”

VERZAMEL ZE ALLE VIJF EN WIN…

Neapharma koppelt een leuke wedstrijd aan de collectie drinkbidons. Wie vijf verschillende bidons heeft bemachtigd én laten signeren door de renner die erop afgebeeld staat, maakt elke maand kans op een mooie prijs: een duo VIP-ticket van Veranda’s Willems – Crelan voor een wedstrijd of een prijzenpakket van Neapharma t.w.v. 100 Euro. Voor meer informatie over de prijzen en specifieke voorwaarden van deze wedstrijd: stuur een e-mail naar info@neapharma.be.

Hoe deelnemen?

  1. 1. Deel een foto van jezelf met de vijf gesigneerde bidons op Facebook, Twitter of Instagram.
  2. 2. Vermeld daarbij zeker de hashtag #Neapharma zodat je kan worden opgemerkt.
  3. 3. That’s it! Daarna is het aan ons. Elke maand (tot en met oktober 2018) zal één van de inzendingen worden uitgeloot als winnaar.
  4. 4. Neapharma neemt contact op met de winnaar om de overdracht van de gekozen prijs verder te bespreken.

 

Let op! Je kan elke maand je foto delen om kans te maken, maar je kan maar één keer winnen. Neapharma gaat dus op zoek naar 7 unieke winnaars tussen april en oktober 2018.