woensdag 22 augustus 2018

PAKKET VAN 5 LIMITED EDITION BIDONS NU TE VERKRIJGEN IN ONZE WEBSHOP!

Het is zover: de vijf gepersonaliseerde bidons met de karikaturen van onze renners zijn vanaf nu te verkrijgen in onze webshop! Het gaat om een limited edition dus wees er snel bij. Het pakket van vijf bidons wordt te koop aangeboden aan €35.

De vijf unieke bidons zijn zeer gewilde verzamelstukken tijdens elke wedstrijd waar we aan de start verschijnen. De vraag werd ons dan ook al langer gesteld om ze aan te bieden in onze webshop. Om iedereen de kans te bieden deze speciale bidons te bemachtigen, worden ze nu (eindelijk) aangeboden in verkoop. Heel wat fans krijgen immers niet de kans om ze te verzamelen tijdens onze wedstrijden.

De vijf bidons worden enkel in pakket aangeboden, dat wil zeggen vijf bidons van telkens vijf verschillende renners: Wout van Aert, Stijn Devolder, Sean De Bie, Dries De Bondt en Zico Waeytens. Bovendien krijg je er vijf gratis bidonhouders bij, één voor elke bidon. Voor €35 ontvang je dus vijf unieke bidons én vijf bidonhouders! Het gaat om een limited editon, op is op.

 

Klik HIER om meteen naar de webshop te gaan.