vrijdag 27 juli 2018

PROGRAMMA AUGUSTUS: RONDE VAN DENEMARKEN, BINCKBANK TOUR…

Twee rondes en een handvol eendagswedstrijden: dat is wat de Snipers van Veranda’s Willems – Crelan te wachten staat in augustus. Koersen doen we deze maand in België, Nederland, Denemarken en Duitsland. 

Op één augustus rijdt Veranda’s Willems – Crelan een dubbel programma. Terwijl in de Tour de Wallonie die dag de slotrit wordt gereden, start in Aalborg de vijfdaagse PostNord Danmark Rundt, oftewel de Ronde van Denemarken. Het is de eerste van twee rittenkoersen in augustus. Tussen 13 en 19 augustus wordt in België en Nederland de BinckBank Tour gereden, een achtdaagse wedstrijd op WorldTour-niveau.

Voorts staan in augustus nog wat eendagswedstrijden in eigen land op het programma: GP Stad Zottegem, de Great War Remembrance Race in Ieper, de Omloop Mandel-Leie-Schelde en de Druivenkoers in Overijse. Ons team steekt ook nog eens de grens over voor de Draai van de Kaai in het Nederlandse Roosendaal en voor de WorldTour-eendagskoers EuroEyes Cyclassics Hamburg.

Supporters en bidonverzamelaars weten zo weer waar naartoe de komende weken. De selecties voor deze wedstrijden worden telkens enkele dagen op voorhand meegedeeld, samen met een beknopte vooruitblik.

 

Foto: Elisa Haumesser

PROGRAMMA AUGUSTUS: RONDE VAN DENEMARKEN, BINCKBANK TOUR…