woensdag 13 september 2017

Sander Cordeel kleurt vlucht van de dag in GP Wallonie

Het was vandaag een zware editie van de GP Walloniƫ. Er stond heel wat wind en in het begin was het ook erg regenachtig. Dit weerhield Sander Cordeel er niet van om mee te springen met de vroege vlucht. In de finale kwamen onze renners net dat tikkeltje tekort om mee te zijn met de juiste ontsnapping. Op het moment dat onze manschappen aan het opschuiven waren naar de spits van het peloton brak het peloton in meerdere stukken, waardoor ze de boot hadden gemist.

Sander Cordeel: ” Het was een ontzettend zware dag in de vroege vlucht. We hadden heel de tijd wind op kop, waardoor het moeilijk meters maken was. Als je met zo een wind in het peloton zit, gaat het toch allemaal net iets makkelijker. Ik ben zelf wel tevreden dat ik de ploeg heb kunnen laten zien vandaag door mee te springen.”

Huub Duyn is een specialist in dit soort werk, maar had afgelopen week te kampen met ziekteperikelen.

Huub: “Normaal moet ik dit soort parcoursen zeker aankunnen, maar ik was afgelopen week wat ziek. Op zich stond ik hier vandaag genezen aan de start en voelde ik mij goed. Maar in de finale voelde ik dat er een paar percentjes ontbraken, waardoor ik moest lossen.

Sander Cordeel kleurt vlucht van de dag in GP Wallonie