zondag 08 oktober 2017

Senne Leysen tekent tweejarig contract

Met de komst van de 21-jarge Senne Leysen hebben we opnieuw een jonge, ambitieuze renner die onze ploeg komt versterken. Senne heeft al heel wat mooie resultaten laten optekenen. Hij kijkt er dan ook naar uit om zich verder te ontwikkelen in onze ploeg.

Senne Leysen:” De eerste contacten met Nick Nuyens liepen heel vlot. Ik voelde meteen dat er wederzijdse interesse was. Op het wereldkampioenschap in Bergen eindigde ik op een zesde plaats in de tijdrit bij de U23. Dit toont aan dat ik heel wat capaciteiten heb als tijdrijder en wil me hier verder in gaan specialiseren. Ook in de kortere rittenwedstrijden en het klassieke werk wil ik stappen voorwaarts zetten. Daarvoor is Veranda’s Willems – Crelan de ideale ploeg. In dit team ken ik al enkele renners zoals Michael Goolaerts en Sean De Bie, die enkele weken geleden een contract tekende. We zijn doorheen de jaren goede vrienden geworden en kijk er dan ook naar uit om samen met hen te koersen.

Senne Leysen is een beloftevolle renner, met heel veel kwaliteiten. Nick Nuyens is dan ook enorm opgetogen met de komst van Senne.

Nick:” Senne Leysen kan op heel wat terreinen uit de voeten en heeft onder andere tijdens het wereldkampioenschap bij de U23 te Bergen bewezen dat hij een uitstekende tijdrit in de benen heeft. Zo eindigde hij als regerend Belgisch kampioen tijdrijden op een knappe zesde plaats. Senne is met zijn 21 jaar nog een jonge renner en zal bij onze ploeg de tijd krijgen om stappen voorwaarts te zetten. We kijken er naar uit om hem te begeleiden in de volgende stappen van zijn carrière.

Senne Leysen tekent tweejarig contract