maandag 31 juli 2017

Stagiairs!

Arjen Livyns (22) en Lennert Teugels (24), twee beloftevolle renners, maken vanaf morgen hun opwachting binnen de formatie van Veranda’s Willems – Crelan. Beide renners zullen als stagiair de kans krijgen om tot het einde van het seizoen te tonen wat ze effectief in hun mars hebben. De voorafgaande testen lieten alvast het beste vermoeden.
Ploegtrainer Kristof De Kegel: “ Het zijn twee renners met heel wat potentieel, die op de selectieve parcoursen zeker kunnen meespelen. Uit de testen is gebleken dat ze allebei hun stageplaats verdienen in deze ploeg en dat ze klaar zijn om op dit niveau mee te strijden. Zowel voor Arjen als Lennert is het een unieke kans om ervaring op te doen in een professionele omgeving”.

Voor beide renners is dit een volgende stap in hun carrière. Ze zijn er dan ook op gebrand om zich te tonen de komende maanden.

Stagiairs!

Arjen:” Ik heb er een goed eerste deel van het seizoen opzitten. Ten opzichte van vorig jaar heb ik zeker stappen voorwaarts gezet. Dit wil ik dan ook bewijzen tijdens deze stageperiode.
Omdat ik vorig jaar ook al stagiair was ken ik al heel wat renners van de ploeg. Dit kan alleen maar in mijn voordeel spelen in het inpassen binnen de ploeg. Mijn doel is om gedurende deze periode zeker een meerwaarde te zijn tijdens de wedstrijden en hier ook heel wat ervaring op te doen. Ik ben de ploeg enorm dankbaar voor deze kans en zal er dan ook alles aan doen om deze te grijpen.”

Stagiairs!

Lennert: « Ik ben een renner dat op de zwaardere parcoursen goed uit de voeten kan. Omlopen in de Ardennen of net iets zwaarder moeten me zeker liggen. In juni studeerde ik af waardoor ik mij vanaf nu meer kan toeleggen op het wielrennen. Binnen het team krijg ik de kans om ervaring op te doen. De omkadering is uitermate professioneel en heb dan ook heel veel vertrouwen in de aanpak van de ploeg.”