dinsdag 25 september 2018

STOCKVERKOOP MATERIAAL EN KLEDIJ OP 20 OKTOBER!

Op zaterdag 20 oktober worden de deuren van onze uitvalsbasis in Mechelen geopend voor een stockverkoop van de wieler- en vrijetijdskleding én van de Stevens-fietsen van het voorbije seizoen. Een mecanicien van de ploeg is ter plaatse voor professionele toelichting bij het materiaal.

De volledige stock van Sniper Cycling wordt te koop aangeboden. Alles mag de deur uit aan kortingen tot 70%! Op is op, maar er zijn nog heel wat artikels te verkrijgen in verschillende maten en dit in de originele verpakking. Een greep uit het aanbod: korte en lange broeken (veld en weg), fietstruien met korte en lange mouwen (veld en weg), podiumpetten, sjaals, mutsen, sokken…

Wie er op zaterdag 20 oktober niet kan bij zijn, kan zoals steeds terecht op onze webshop. Daar staan al verschillende artikels afgeprijsd, vooral dan de kledij uit 2017. Na de stockverkoop zullen de resterende artikels (maar niet de fietsen) ook hier aan stevige kortingen worden aangeboden.

 

Waar?
Wayenborgstraat 4, Mechelen

Wanneer?
Zaterdag 20 oktober 2018 van 9.00 tot 13.00 u.

Betaling?
Alle aangekochte items dienen ter plaatse cash afgerekend te worden. Voor de aankoop van fietsen wordt per exemplaar een voorschot van €250 gevraagd. Het resterende bedrag dient betaald te worden bij afhaling. Belangrijk: per aankoop geldt een maximum van tien items.

Fietsen?
De tijdrit-, en racefietsen van Stevens Bikes zijn uitgerust met Zipp-onderdelen en een Sram Red eTAP-groepset. Meer info? Mail ons.