donderdag 01 februari 2018

Wahoo Fitness ook in 2018 partner

Wahoo Fitness ook in 2018 partner van onze ploeg

Wahoo Fitness is een prestigieus merk dat zich volledig richt op het optimaal ontwikkelen van producten die de renner gebruikt tijdens trainingen en wedstrijden. Ook in 2018 zullen de renners beroep kunnen doen op de KICKR fietstrainers, ELEMNT fietscomputers, TICKR hartslagmeters en RPM fietssensoren van Wahoo, wat volgens Manager Nick Nuyens de professionele ontwikkeling van de renners alleen maar ten goede kan komen.

Nick Nuyens: “Wahoo Fitness is een prestigieus merk dat zich blijft vernieuwen en steeds met de beste producten op de markt komt. Als je als renner zulke producten ter beschikking hebt kan dit alleen maar een positief effect hebben op je ontwikkeling. De verlenging met Wahoo sluit dan ook aan bij de professionele werking van het team.”

Ook ploegtrainer Kristof De Kegel is enorm opgetogen met de verlening van het contract. Wahoo is een merk dat heel innovatief te werk gaat en steeds hun producten tracht te vernieuwen of aan te passen, aldus Kristof De Kegel.

Fietscomputers

Kristof De Kegel: “De ELEMNT fietscomputers bevatten alle technologische mogelijkheden en blinken uit in gebruiksvriendelijkheid door hun eenvoud. Deze gebruiksvriendelijkheid is niet onbelangrijk want tegenwoordig verwachten we op technologisch en wetenschappelijk vlak heel veel van onze renners. Ik merk als coach dat iedereen de producten vaker en correcter gebruikt, juist omdat ze zo gebruiksvriendelijk zijn.

Fietstrainers

Kristof De Kegel: “Wahoo beschikt over verschillende fietstrainers. De KICKR kunnen we omschrijven als een paradepaardje. De krachtoverbrenging is rechtstreeks op de ketting, wat een echt en juist fietsgevoel geeft. Qua datamogelijkheden zijn we in staat om de opwarmingsprotocollen individueel te programmeren en werken de renners een opwarming op maat af.”

Wahoo Fitness ook in 2018 partner