vrijdag 09 maart 2018

ZATERDAG 17 MAART STOCKVERKOOP TEAMKLEDING 2017

Op zaterdag 17 maart openen we de deuren van onze uitvalsbasis in Mechelen voor een grote stockverkoop van alle resterende teamkleding uit het seizoen 2017. Ook de professionele cross-, race- en tijdritfietsen uit het vorige seizoen worden te koop aangeboden. Een mecanicien van de ploeg is ter plaatse voor professionele toelichting bij het materiaal.

De kledingitems uit 2017 zijn voorlopig niet meer aan te kopen via onze webshop. Daar kan u wel terecht voor de teamkleding van het huidige seizoen. Alle resterende kledij van vorig jaar, die van onze veld- én wegploeg alsook recreatieve items, wordt eerst aangeboden in een stockverkoop in de Mechelse uitvalsbasis van ons team. Alles mag de deur uit aan kortingen van 60% en meer!

‘Op is op’, maar er zijn nog heel wat artikels te verkrijgen in verschillende maten en dit in de originele verpakking. Een greep uit het aanbod: korte en lange broeken (veld en weg), fietstruien met korte en lange mouwen (veld en weg), podiumpetten, buffs/mutsen, sokken… Alles dus aan minimaal 60% korting!

Bijkomende promo: 2 + 1

Bovenop de respectievelijke kortingen op alle items geldt de promotie ‘drie halen, twee betalen’ (niet van toepassing op de fietsen!). Als u drie artikels koopt dient u er dus maar twee te betalen. Het derde, goedkoopste, krijgt u er gratis bij! Bijvoorbeeld: u koopt in onze stockverkoop twee koersbroeken en een paar sokken aan twee keer €24 en één keer €5 – in totaal €53 – dan betaalt u slechts €48. Koopt u drie koersbroeken aan drie keer €24 dan betaalt u eveneens slechts €48. Het derde (en goedkoopste) item is immers gratis.

 

Waar?
Wayenborgstraat 4, Mechelen

Wanneer?
Zaterdag 17 maart 2018 van 9.00 tot 13.00 u.

Betaling?
Alle aangekochte items dienen ter plaatse cash afgerekend te worden. Voor fietsen: voorschot €250 (het resterende bedrag te betalen bij afhaling).

Fietsen?
De tijdrit-, cross- en racefietsen van Felt zijn uitgerust met Zipp-onderdelen en een Sram Red eTAP-groepset. Meer info? Mail ons.