Achter een sterk teamstaan betrouwbare partners

In het begin van de jaren tachtig deed Willems zijn intrede op de markt van de verandabouw. Op vandaag is Veranda’s Willems in België uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector! Meer dan 1500 verandaprojecten op jaarbasis, dankzij de inzet van zowat 250 gemotiveerde medewerkers: een bewijs van onze professionele aanpak!

Voor Veranda’s Willems is het na 9 jaar in de wielersport een nieuwe stap. Luc Willems: “Onze affiniteit met de wielersport is al lang geen geheim meer. De voorbije jaren  waren voor ons een zeer goede leerschool. Onze eerste doelstelling was vooral om aan jong talent de kans te geven om zich op sportief vlak te bewijzen. Daar zijn we elk jaar in dat opzet zeker geslaagd… Nu is het moment aangebroken om een tand bij te steken en willen we meewerken aan de uitbouw van een professioneel team, dat zowel kan presteren in de wegwedstrijden, maar ook in cyclocross wedstrijden. Met meer blauw van Willems veranda’s op straat willen we ons niet alleen profileren als top verandabouwer, maar ook als een dynamische en sportieve partner. Samen met  het groen van Crelan en het oranje van Charles willen we het wielerlandschap in België wat meer “kleur” geven.”
Een nieuwe pro continentale wielerploeg met een visie op lange termijn, met een wil tot innovatie, met een enorme gedrevenheid!

Crelan is in de eerste plaats bankier, maar als 100% Belgische coöperatieve bank willen wij ons ook breder engageren in de Belgische samenleving. Sport zien we als een belangrijk onderdeel van een gezonde en evenwichtige levensstijl en als een factor van sociale cohesie die de mensen dichter bij elkaar brengt.

Daarom is Crelan al sinds het jaar 2000 een actieve sponsor van het wielrennen, toen nog onder de naam Landbouwkrediet. Deze sponsoring zorgt uiteraard voor extra bekendheid voor de bank, maar ze betekent voor Crelan ook meer dan dat. Onze sponsoring ondersteunt jong opkomend talent in de uitbouw van een carrière. Het wielrennen en veldrijden leeft ook écht binnen de bank. Over de prestaties van onze renners wordt gesproken, er wordt hevig gesupporterd en ook heel wat Crelan-medewerkers fietsen zelf actief. Door de samenwerking van Crelan met Willems Veranda’s en Charles treden we nu op een hoger echelon aan, als pro-continentale in plaats van continentale ploeg. We kunnen op die manier instaan voor een bredere omkadering van de renners en we zijn nu het hele jaar door actief aanwezig in het wielrennen, wat vrij uniek is. Als voorbereiding op hun seizoen zullen Wout van Aert en zijn collega veldrijders zich dus ook kunnen meten in enkele mooie wegklassiekers.

Sinds 1935 maakt Charles (h)eerlijkste charcuterie en salades. Puur ambacht, in een traditie die overgaat van grootvader op kleinzoon. De filosofie van grootvader De Cock is nog altijd onze leidraad: met de beste ingrediënten op een ambachtelijke manier een product creëren dat kwalitatief op het hoogste niveau staat.